Печелене на точки

Печеленето на точки в SuperNagradi.com е основното занимание на всеки регистриран потребител в уеб сайта. За разлика от останалите уеб сайтове за печелене на награди, в SuperNagradi.com начините за печелене на точки са многобройни, като всеки един от тях Ви доставя забавление.

Завърти и спечели награда - това не е просто израз, а реална възможност в SuperNagradi.com. Предлагаме награди с точки. Парични награди с точки и предметни награди с точки. Само при нас има толкова много игри за печелене на точки - забавни конкурси, томболи, конкурси, анкети, завъртане на колела, по-голямо или по-малко от 50, хвърляне на зарове, гласувания и какво ли още не!

SuperNagradi.com предлага безплатни игри с награди. Те са налични в профила ти и от тях може да печелиш точки за награди. Понякога пускаме и игри с награди във Фейсбук, така че трябва да следиш Фейсбук страницата ни. Играй и спечели веднага награда - парична или предметна! Стани част от SuperNagradi.com и печели награди!

SuperNagradi.com е онлайн игра. Предлагаме безплатни игри с награди. Бързо спечели награди, като влезеш и събираш точки! Игри с реални парични награди, като например колелото на късмета, са налични при нас. Има много сайтове за печелене на награди, но SuperNagradi.com един! Играй сега и печели награди!

Регистрирай се сега

Уникален линк

Всеки потребител има свой собствен уникален линк за гласуване в уеб сайта. Всяко едно посещения и последвало гласуване му носи по 1 точка.

Канене на приятели

В случай, че поканите своето семейство, роднини, приятели или колеги, които също да се регистрират в SuperNagradi.com - ще печелите от комисионни.

Гласуване за нас

Имате възможност да подкрепяте SuperNagradi.com всеки ден, като гласувате за него в BGtop.net класацията на българските уеб сайтове.

Добавяне на мнение

Всеки месец може да изказвате публично своето мнение за уеб сайта, като заявявате какво харесвате и какво не харесвате в него, както и какво смятате, че е нужно да се подобри.

Харесване във Facebook

В случай че харесате нашата Facebook страница, също ще получите точки, в знак на благодарност.

Случайни точки

На всеки няколко часа, може да печелите точки на случаен принцип.

60 секунди

Забавна игра, която Ви дава възможност да печелите по 1 точка на всяка 1 минута, което означава, че може да печелите до 1440 точки на ден.

Лотария

Това е игра за големи късметлии. Може да участвате в лотарията всеки ден, като победителят за деня е само един измежду всички записали се. Джакпотът е прогресиращ, а победителят се избира всеки ден в полунощ, на случаен принцип.

Познайте зодията

Всеки ден точно в полунощ, на случаен принцип, се избира една от дванадесетте зодии. Ако успеете да познаете коя е избраната зодия за деня - ще спечелите точки, но дори и да не успеете - ще може да прочетете собствения си хороскоп за деня.

Риск печели, риск губи

От Вас се изисква да познаете, дали числото, което ще се падне, ще бъде по-голямо или по-малко от 50. В случай, че познаете - Вие удвоявате своя залог. При допускане на грешка - губите само залога си.

Ротативка

Преди играта си избирате един измежду 9 плода. Вашият плод може да се падне веднъж, два пъти или три пъти. Печелите точки, дори той да се падне само веднъж, но колкото повече пъти се падне - толкова повече точки ще спечелите.

Футболни залози

Ако обичате футбола - това е за Вас! Всеки ден SuperNagradi.com Ви предлага множество футболни срещи за прогнозиране, с прекрасни коефициенти.

Прочетете още мнения за играта

Ако всичко това Ви звучи страхотно - не отлагайте повече! Регистрирайте се в SuperNagradi.com още сега!

Безплатна регистрация Вход