Нашият екип

Собственикът на уеб сайта SuperNagradi.com е търговско лице, вписано в Търговския регистър на Република България, и спазващо всички закони и разпоредби.

Ние сме екип от млади и интелигентни хора, които решихме да създадем този уеб сайт за да те забавляваме. Може да се свържете с нас, като на пишете на e-mail: support@supernagradi.com или като пишете на някого от нас индивидуално.

Стани

Стани

Откъде да започна? Аз съм Станимир и съм полуруснак. Роден съм в Русия, но живея в София от 10-годишен. Уча право, обичам модата и стила. Хобито ми е да играя футбол с приятели и фитнес.
Свържете се с мен на: stanimirov_ru@supernagradi.com
Гого

Гого

Здравейте! Казвам се Георги и съм от Бургас. В момента съм на 24 години и уча бизнес мениджмънт в САЩ. През свободното си време, обичам да плувам и да се забавлявам с приятели.
Свържете се с мен на: gogo@supernagradi.com
Руми

Руми

Аз съм Румяна от София. В момента съм студентка в СУ. Работя в ИТ компания като уеб разработчик. Обичам да ходя на планина и да чета през свободното си време.
Свържете се с мен на: rumi1994@supernagradi.com
Марио

Марио

Аз съм Марио, като също се занимавам с уеб програмиране от доста време. Обичам да пътувам и да се запознавам с нови хора, с които да споделям идеи за всичко, което ме вълнува.
Свържете се с мен на: mario12@supernagradi.com
Рони

Рони

Казвам се Вероника и съм на 22 години. Уча българска филология. Обичам природата и чистия въздух, обичам да се разхождам в паркове и градини, както и да се наслаждавам на хубавото време.
Свържете се с мен на: princess_veronica@supernagradi.com
Ники

Ники

Уча икономика в УНСС. Името ми е Николета. В момента не работя, само уча, но имам интерес към интернет технологиите и интернет предприемачеството.
Свържете се с мен на: nikoleta96@supernagradi.com